2500g
ZESTAW - Kawa mielona Kimbo Aroma Gold 10x250g
Wyśmienita kawa mielona, mieszanka 100% arabiki z najlepszych plantacji. Kimbo Aroma Gold to kawa o delikatnym smaku i intensywnym aromacie. Idealna do parzenia w ekspresach przelewowych oraz kawiarkach, sprawdza się również w ekspresach kolbowych.
Przeczytaj dalej- Skład: 100% Arabika
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Niska
- Rodzaj: Kawa mielona
- Przeznaczenie : Do ekspresu kolbowego Do kawiarki
- Polecana do: Espresso Kawa czarna
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Kwasowość: Delikatna
- Słodycz: Średnia
- Intensywność smaku: Średnia
- Crema: Średnia
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Palarnia: Włochy
- Opakowanie: 2500g
- Kawa Specialty: Nie
10 x Kawa mielona Lavazza Qualita Rossa 250g
Zestaw 10 opakowań kawy mielonej Lavazza Qualita Rossa 250g. Wysokiej jakości włoska mieszanka, która posiada przyjemny słodki smak z wyczuwalną nutą czekolady i świetnie sprawdzi się jako kawa do kawiarki.
Przeczytaj dalej- Skład: 70% Arabika, 30% Robusta
- Stopień palenia: Średni
- Zawartość kofeiny: Średnia
- Rodzaj: Kawa mielona
- Palarnia: Włochy
- Polecana do: Cappuccino Espresso Kawa czarna Latte
- Blend czy Single: Blend / Mieszanki
- Pochodzenie ziaren: Afryka Brazylia
- Gorycz: Delikatna
- Słodycz: Średnia
- Intensywność smaku: Mocna
- Wyczuwalne smaki: Czekolada
- Crema: Gęsta
- Sposób przygotowania: Ekspres automatyczny Ekspres kolbowy Ekspres przelewowy French Press Kawiarka Tradycyjny
- Opakowanie: 2500g
- Kawa Specialty: Nie
Cukier biały w paluszkach - 500x5g
Cukier biały w paluszkach to popularny dodatek do gorących napojów, który idealnie sprawdzi się w kawiarni, biurze, hotelu i restauracji. Opakowanie zawiera 500 saszetek o pojemności 5 g z cukrem białym.
Przeczytaj dalejCukier trzcinowy w paluszkach - 500x5g
Cukier trzcinowy w paluszkach idealnie sprawdzi się w kawiarni, biurze, hotelu i restauracji. Opakowanie zawiera 500 saszetek o pojemności 5 g z cukrem trzcinowym.
Przeczytaj dalej